Frequently Asked Questions

Γιατί ο καφές βγαίνει αργά ,σταγόνα σταγόνα ή καθόλου ;
Εάν ο καφές βγαίνει αργά, ή καθόλου δοκιμάστε τα εξής:
Η έξοδος του μύλου μπορεί να είναι πολύ σφιχτή, δηλαδή σε ένα πολύ λεπτό επίπεδο άλεσης. Ρυθμίστε το επίπεδο άλεσης με το άνοιγμα της εξόδου του μύλου σταδιακά μέχρι να βρείτε το σωστό βαθμό άλεσης για το είδος του καφέ που χρησιμοποιείτε.
Το χαρμάνι του καφέ που χρησιμοποιείτε δεν είναι κατάλληλο. Μπορεί να είναι πολύ λιπαρό ή όχι αρκετά φρέσκο. Δοκιμάστε ένα άλλο μείγμα καφέ. Σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε ένα μικτό Arabica-Robusta μείγμα.
Το κύκλωμα νερού είναι άδειο. Γεμίστε το με το άνοιγμα της επιλογής ζεστού νερού.
Βεβαιωθείτε ότι οι οπές στην έξοδο του καφέ δεν είναι φραγμένες. Αν είναι, καθαρίστε της.
Στις μηχανές που μπορούν να λειτουργήσουν με προ-αλεσμένο καφέ, ετοιμάζουμε ένα φλιτζάνι προ-αλεσμένου καφέ χωρίς να βάλουμε αλεσμένο καφέ. Εάν το νερό βγαίνει, οι κόκκοι του καφέ μπορεί να είναι το πρόβλημα. Σε αυτή την περίπτωση, σας προτείνουμε εκ νέου ρύθμιση της μηχανής με το πιο κατάλληλο βαθμό άλεσης για το είδος του καφέ που θέλετε.
Ελέγξτε ότι η μονάδα συμπίεσης του καφέ (grup) είναι καθαρή. Εάν δεν είναι, ξεπλύνετέ σύμφωνα με τις οδηγίες στο εγχειρίδιο χρήσης, χρησιμοποιώντας ένα μικρό πινέλο για να καθαρίσετε τους οδηγούς και μέρος του φίλτρου. Μην χρησιμοποιείτε απορρυπαντικό. Ξεπλύνετε τη μονάδα παρασκευής τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.
Το κύκλωμα νερού μπορεί να χρεάζεται αφαλάτωση. Ακολουθήστε τις οδηγίες στο εγχειρίδιο χρήσης για αφαλάτωση.


 Last updated Thu, 25May 2017 9:33pm

Please Wait!

Please wait... it will take a second!